Over ons

Wie zijn we?

Xl Training bestaat uit 15 gemotiveerde instructeurs met een jarenlange ervaring in veiligheidsfuncties in diverse chemische en petrochemische bedrijven. Xl training begeleidt organisaties met advies, veiligheidsopleidingen en opleidingen vakbekwaamheid.

Niet alleen fysisch klassikaal met onze opleidingslocaties te Gent en Hoboken maar ook via E- learning. Bij de uitbraak van Covid-19 hebben we veel opleidingen geswitched naar E-learning modules, een virtuele classroom.

XL Training heeft een brede waaier aan kennis in huis. We zetten in op vakkennis. Het is de beste manier om risico’s te verminderen en te beheersen. Het bevordert de arbeidsveiligheid en de kwaliteit van de arbeid. Ook de kosten gerelateerd aan arbeidsongevallen zullen een stuk lager liggen. Bovendien investeren wij ook in het welzijn op het werk, waardoor ook het welzijn van de organisaties erop vooruitgaat.

“The strenght of the team is each individual member.”

XL training heeft 2 verschillende opleidingslocaties in Antwerpen en Gent ter beschikking. Daarnaast is het ook steeds mogelijk op incompany opleidingen te organiseren en bieden we ook e-learning sessies ( virtuele classrooms ) aan.

Meer info nodig?  Stuur een mailtje naar info@xltraining.be of contacteer ons op 0484 15 98 41 

Onze leslokalen in Gent

Onze leslokalen in Hoboken

Foto's Opleidingen